Podporujeme podpisovou výzvu za kvalitní péči a férové mzdy v Alzheimer Home

Podporujeme podpisovou výzvu za kvalitní péči a férové mzdy v Alzheimer Home

Ke spravedlivé transformaci potřebujeme silné odbory. Podpoř výzvu ALICE odborová organizace a pomoz jí prosadit důstojné pracovní podmínky v nadcházejícím kolektivním vyjednávání s vedením.

Zdražování dopadá na mnohé lidi v České republice tím hůře, že u nás polovina lidí nebere ani minimální důstojnou mzdu. Mnozí zaměstnavatelé nechtějí přitom v aktuální krizi svým zaměstnancům inflaci dorovnat. Je tomu tak i v síti Alzheimer center, kde se pečovatelky a pečovatelé po odkoupení sítě společností PENTA nově zorganizovali do odborů a žádají po vedení zvýšení mezd společně. Dávají tak příklad dalším, že organizování se v odborech a společné hájení vlastních zájmů funguje.

Přečtěte si celý dopis a podpořte výzvu i vy na tomto odkaze.

Event We offer our know-how, check out our list!

We offer our know-how, check out our list!

5.3.2024 We are systematizing our workshops and trainings so that we can better share the knowledge and skills needed to build our groups and organizations. You can find an overview of the areas in which we can support you and your movement here!
Event We invite you to film screenings about housing crisis!

We invite you to film screenings about housing crisis!

9.10.2023 Housing, as a basic human right, is increasingly unaffordable and treated as an investment. This significantly affects the quality of life of people in cities and impacts on all of us.
Event Představujeme vám program Valné hromady neakcionářů EPH

Představujeme vám program Valné hromady neakcionářů EPH

1.9.2023 Andrej Babiš, Daniel Křetínský, Pavel Tykač, Karel Komárek. O roli oligarchů a jejich vlivu na tuzemskou politiku se v naší společnosti v posledních letech mluví čím dál častěji. Jak přesně ale oligarchizace ohrožuje demokracii a co se s tím dá dělat? O tom budeme diskutovat na Valné hromadě neakcionářů EPH, která se koná na evangelické faře v Čáslavi od pátku 8. září do neděle 10. září.