Vzdělávací pobyty pokračují!

Vzdělávací pobyty pokračují!

V minulých letech jely do Španělska desítky lidí z České republiky, aby se vzdělávaly v organizování a strategiích. Díky programu Erasmus můžeme ve spolupráci s Ulexem pokračovat až do roku 2028. 

Ulex je organizace, která v několika komunitních centrech v katalánských horách připravuje série kurzů určených pro lidi aktivní v sociálních hnutích po celé Evropě. Tématem jsou přitom způsoby spolupráce a spolurozhodování, strategické uvažování a metody organizování, utváření příběhů a veřejného rámování nebo budování psychické odolnosti. Na místě se navíc síťují aktivistky a aktivisté z různých zemí a vyměňují si cenné zkušenosti. V roce 2022 tak jelo do Španělska 22 lidí z České republiky.

Zároveň jsme díky programu Erasmus+ dostali akreditaci na pět let, díky které budeme moci ve spolupráci s Ulexem pokračovat až do roku 2028!

2560px-Erasmus+_Logo-svg 

Event We offer our know-how, check out our list!

We offer our know-how, check out our list!

5.3.2024 We are systematizing our workshops and trainings so that we can better share the knowledge and skills needed to build our groups and organizations. You can find an overview of the areas in which we can support you and your movement here!
Event We invite you to film screenings about housing crisis!

We invite you to film screenings about housing crisis!

9.10.2023 Housing, as a basic human right, is increasingly unaffordable and treated as an investment. This significantly affects the quality of life of people in cities and impacts on all of us.
Event Představujeme vám program Valné hromady neakcionářů EPH

Představujeme vám program Valné hromady neakcionářů EPH

1.9.2023 Andrej Babiš, Daniel Křetínský, Pavel Tykač, Karel Komárek. O roli oligarchů a jejich vlivu na tuzemskou politiku se v naší společnosti v posledních letech mluví čím dál častěji. Jak přesně ale oligarchizace ohrožuje demokracii a co se s tím dá dělat? O tom budeme diskutovat na Valné hromadě neakcionářů EPH, která se koná na evangelické faře v Čáslavi od pátku 8. září do neděle 10. září.